Гневни жители са издигнали надпис s**t show“, осмиващ водоснабдителна компания

...
Гневни жители са издигнали надпис s**t show“, осмиващ водоснабдителна компания
Коментари Харесай

Селяните се подиграват на Thames Water с груб знак, след като изтичането на сурови отпадни води наводни улица

Гневни поданици са издигнали надпис „ s**t show “, осмиващ водоснабдителна компания – откакто село, станало известно от The Great British Bake Off, беше наводнено с човешки боклуци.

Омръзнали селяни в Lambourn, Berkshire, са били принудени да минават през фекалии и санитарни артикули, откакто суровите отпадни води започнаха да бълват от шахтите. Те споделят, че мрачният проблем е почнал още през декември по улица Newbury, когато канализацията е почнала да прелива - и се е разляла в други елементи на селото.

Децата са минавали през вонящата вода, с цел да стигнат до учебно заведение, до момента в който минават колите изхвърлят мръсотията, която също убива растения и диви животни. Бяха повдигнати и опасения по отношение на замърсяването на водата в река Ламборн - същият тебеширен поток, който се появява в The Great British Bake Off. Селото се намира в зоната на North Wessex Downs с изключителна естествена хубост и е тъкмо надолу по течението до мястото, където се снима готварското шоу на Channel 4.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР