Гневни българи вчера в МОЛ в Стара Загора по време

...
Гневни българи вчера в МОЛ в Стара Загора по време
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: Бунт в моловете срещу Кацаров - гневни българи нахлуха без сертификати с искане за оставка на здравния министър

Гневни българи през вчерашния ден в МОЛ в Стара Загора по време на митинг против зелените документи, въведени от президента Румен Радев и назначения от него здравен министър Стойчо Кацаров, видя ПИК.

Видео в обществената мрежа Тик Ток демонстрира, по какъв начин стотици заралии минават през един от в града, без да демонстрират зелени документи и скандираха " Кацаров, оставка ", " Долу ограниченията ", “Сърце, душа, за България” и “Българи юнаци”.

Щурмът на жителите през вчерашния ден е една от следващите прояви на неодобрение против въведеното от Стойчо условие за показване на документ при визитата на магазини с повърхност над 300 кв. м. и заведения.
свързани новини58867преди 16 часа
Протестиращите по-късно минаха по основните улици на града.

Междувременно в София също се организира митинг против новите ограничения, посредством който хората демонстрираха, че са срещу налагането на всеобща имунизация. В знак на противоречие против въведените от Радев и ограничения, протестиращите затвориха нощес основния бул. " Орлов мост ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР