GMC разкри първите подробности, снимки и видео на изцяло новото си

...
GMC разкри първите подробности, снимки и
видео на изцяло новото си
Коментари Харесай

Електрическият GMC HUMMER EV SUV идва чак през 2023 година. Цената е от 106 000 долара

GMC разкри първите детайлности, фотоси и видео на напълно новото си пазарно предложение HUMMER EV SUV, което обаче ще бъде пуснато в произвеждане чак през 2023 година.

Подобно на версията си, GMC HUMMER EV SUV е създаден въз основата на батерийната платформа Ultium на GM и първоначално ще се предлага единствено в ексклузивната си пилотна версия Edition 1, която е оценена на 105 595 щатски $.

При лансирането на електрическото SUV на пазара, клиентите ще могат да го поръчат и в особено доработена офроуд версия Extreme Off-Road, която идва с 18-цолови джанти, допълнителна отбрана за подподовото пространство, система UltraVision за видео надлюдение към цялото превозно средство, включително и под него, и други. Тук стартовата цена е избрана от GMC на 110 595 $.



Електрическата задвижваща система на GMC HUMMER EV SUV ще предложи мощ от до 830 конски сили и ще бъде в положение да ускори електрическия автомобил от 0 до 96 км/ч за 3.5 секунди. Свободният пробег на SUV колата се чака да бъде малко под 500 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР