Глория е на голямата сцена от точно 3 десетилетия. От

...
Глория е на голямата сцена от точно 3 десетилетия. От
Коментари Харесай

Край, свърши се! Глория си призна, че е дърта и грозна, няма да го крие повече

Глория е на огромната сцена от тъкмо 3 десетилетия. От 1993 година до през днешния ден тя не спираше да се тормози за външния си тип и по какъв начин наподобява в очите на почитателите.

Само по-късно над 4 месеца Гло ще удари 50 година и към този момент се е уморила от толкоз превземки. Тя публично е решила да зареже фотошопа и да се демонстрира на фотоси същинска.

Разбира се, без фотошоп незабавно ще си проличат годинките й и няма да е толкоз секси, колкото сега се изкарва. Последната й фотография в Инстаграм е точно такава.

Изпълнителката на „ Не заслужаваш “ е баба, защото има внучка. Така че оттук насетне е ясно, че новата й визия на фотосите ще й пасва изцяло.

Примата на попфолка в никакъв случай не е блестяла с естествена хубост. Тя стана привлекателна чак след развода си с Илия Загоров, защото любовникът й Георги Илиев – Главния заплати за всичките й корекции.

Не е загадка, че през 90-те години на предишния век, когато Гло изгря, тя беше даже подигравана и осмивана за външния си тип и метода си на обличане. Правеше усещане на селско момиче, което няма някакъв жанр и класа.

Много вода изтече от този момент и през днешния ден Глория е това, което е. Преструвките обаче свършиха и към този момент ще си разгласява фотосите в оригинал.

Остава да забележим по кое време ще спре и с грима, само че едва ли ще го направи в миналото, тъй като ще рискува да уплаши хората.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР