Глобиха петима абитуриенти след снимка на висящи от прозорците на

...
Глобиха петима абитуриенти след снимка на висящи от прозорците на
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ: МВР дебне във Фейсбук!

Глобиха петима зрелостници след фотография на висящи от прозорците на джип младежи в Пазарджик

Съставени са 5 акта на младежи, висящи от прозорците на джип в Пазарджик, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

След обява на фотография, в една от групите в обществената мрежа, на група младежи висящи от прозорците на движещ се джип по улиците на гр.Пазарджик, чиновници на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Пазарджик започнаха нужното за изясняване на случилото се.

В резултат на полицейските дейности е открита самоличността на лидера на автомобила, както и пътуващите с него. Съставени на общо пет акта за определяне на административни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

Припомняме на всички завършващи учебно заведение зрелостници, че придвижването по улиците по сходен метод крие доста опасности за техния живот и здраве, за здравето и живота на останалите участници в придвижването. Винаги сме подкрепяли рационалната младежка еуфория и приповдигнато въодушевление от сполучливото привършване на междинното си обучение, само че няма да бъдат толерирани нарушавания на разпоредбите за сигурност. Обръщаме се и към всички родители за повече надзор над младежите по време на ръководство на моторни транспортни средства. Апелираме и жителите към зоркост.

Ако станат очевидци на сходни случаи при опция да ги документират с мобилните си телефони, а по-късно неотложно да известят органите на полицията по местоживеене или да подадат сигнал на телефон 112.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР