Глобалният шеф на консултантската фирма Accenture е обвинен в публично

...
Глобалният шеф на консултантската фирма Accenture е обвинен в публично
Коментари Харесай

Шефът на Accenture Джули Суит е обвинен в „опозоряване“ на изпълнителен директор с ADHD

Глобалният началник на консултантската компания Accenture е упрекнат в обществено „ оскверняване “ на отхвърлен върховен началник, който твърди, че компанията го е дискриминирала заради неврологично увреждане.

Питър Лейси, някогашен началник на отдела за резистентност на Accenture и член на комитета за световно ръководство, твърди, че е бил „ омаловажаван “ и „ компрометиран “ от Джули Суит, ръководител и основен изпълнителен шеф на Accenture, в месеците преди той е уволнен, съгласно документите, подадени в лондонския трудов арбитражен съд.

Съдебният проблем акцентира по какъв начин огромните работодатели би трябвало да се оправят с възходящ брой възрастни, диагностицирани като невроразнообразни през последните години, и приспособяването, което те би трябвало да създадат вследствие на това.

Лейси, който беше един от най-хубавите световни изпълнителни шефове на Accenture, предявява искове за дискриминация против увреждания против компанията, обвързвана с неврологичен проблем, а точно ADHD, комплициран от посттравматичен стрес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР