Глобалният пакт за миграцията на ООН ще има негативни последици

...
Глобалният пакт за миграцията на ООН ще има негативни последици
Коментари Харесай

Глобалният пакт за миграцията на ООН ще има негативни последици за Европа и за България

Глобалният пакт за миграцията на Организация на обединените нации ще има отрицателни последствия за Европа и за България Глобалният пакт за миграцията на Организация на обединените нации ще има съществени отрицателни последствия за Европа и за България .

С  помощта, която пактът планува да се оказва на мигрантите, ще се нападна нивото на възнаграждение на труда в целия европейски континент, ще се натоварят обществените системи на европейските страни, ще се стигне и до междуетническо напрежение. Това съобщи в изявление за Дарик юристът и политически анализатор Мирослав Попов .
 

В качеството си на специалист той взе присъединяване в световния конгрес в Маракеш, Мароко, предхождащ междуправителствената конференция, на която Глобалният пакт за миграцията бе утвърден с болшинство.
 

161 страни от 193 гласоподаваха „ за ” пакта. България е измежду 12-те страни, които се въздържаха. Съединени американски щати, Израел, Унгария, Чехия и Полша гласоподаваха срещу.
 
Как мина експертният световен конгрес по тематиката за миграцията в Маракеш и каква би трябвало да е позицията на България оттук насетне - чуйте от Мирослав Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР