Глобалният лидер в кибер-защитата Acronis обяви представянето на Катя Иванова

...
Глобалният лидер в кибер-защитата Acronis обяви представянето на Катя Иванова
Коментари Харесай

Acronis назначи нов главен търговски директор

Глобалният водач в кибер-защитата Acronis разгласи представянето на Катя Иванова за собствен нов основен търговски шеф, който ще управлява комерсиалната организация на Acronis в световен мащаб. Иванова е утвърден водач в мулти-националните продажби с опит на пазарите в районите на APAC, Европа и Средния Изток, Северна Америка и LATAM. До този миг Иванова бе вицепрезидент вътрешни продажби в световен мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 експерти.

Стъпвайки на потвърдено екипно водачество, експертиза в търговията, както и сполучливи партньорски връзки, Иванова ще разгърне световните продажби на Acronis, увеличавайки известността на облачната платформа за кибер-защита Acronis Cyber Protect Cloud Platform.

Иванова започва в Acronis като инженер поддръжка през август 2011 година Първоначално тя ръководеше план за поддръжка на продажбите в качеството си на старши управител в отдела за Глобално ръководство на доставчиците на поддръжка и сполучливо генерира над 70% растеж на приходите (в първата година) след прекосяването към старши управител вътрешни продажби и възобновяване на договорите. През февруари 2019 година Иванова зае досегашната си позиция позиция като Вицепрезидент световни вътрешни продажби.

Като основен търговски шеф на Acronis Иванова ще разчита на своята потвърдена кариера на специалист, кадърен да генерира двуцифрен напредък в международен мащаб. " Катя показва целенасоченост и амбициозност през цялата си кариера в Acronis, което я докара до бързо издигане през обособените равнища до една от най-високите търговски позиции в компанията. Нямам подозрение, че това скорошно покачване ще й разреши да продължи да надгражда своето сполучливо корпоративно странствуване, " съобщи Патрик Пулвермюлер, основен изпълнителен шеф на Acronis.

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) не престават да се борят с възходящата трудност на системите за сигурност, включващи голям брой разнообразни технологии. Според Глобалния отчет за седмицата на кибер-защитата 2022 на Acronis, 78% от организациите по света употребяват по към 10 разнообразни решения за отбрана на данните и сигурността. Въпреки това 76 % от тях страдат от непланирани спирания на работните процеси и загуба на данни. Acronis Cyber Protect Cloud предлага интегрирана, единна архитектура, която опростява процеса, без да жертва сигурността. Катя Иванова ще употребява своите умения в промишлеността и отличите си качества в комерсиалната сфера, с цел да разгърне обсега на решенията за кибер-защита на Acronis, на които се доверяват над 20 000 снабдители на услуги в световен мащаб, предпазвайки 750 000 бизнеса и предотвратявайки 100 милиона офанзиви.

" Изключително съм разчувствана и стимулирана да надградя нашия доскорошен триумф в името на опазването на лоялните ни консуматори от възхода на хакерските атаки. Възнамерявам да оказвам помощ на екипа да обезпечава най-хубавото допустимо потребителско прекарване, засилвайки съдействието с нашите консуматори и сътрудници, " съобщи Иванова. " Кибератаките не престават да се усилват в световен мащаб, тъй че в този момент е по-важно от всеки път водачите по сигурността да опазват своя бизнес дейно и ефикасно ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР