Глобалните продажби на чанти и парфюми, направени от LVMH, представляват

...
Глобалните продажби на чанти и парфюми, направени от LVMH, представляват
Коментари Харесай

LVMH представлява по-голям дял от износа на Франция, отколкото селскостопанския сектор

Глобалните продажби на чанти и парфюми, направени от LVMH, съставляват по-голям дял от износа на Франция, в сравнение с целия камамбер и вино, създадени от фамозния селскостопански бранш на страната.

Според изследване на консултантската компания Asterès за компанията, оповестено в четвъртък, основаният в Париж първокласен водач съставлява 4 % от целия френски експорт предходната година. Стойността от 23,5 милиарда евро на нейните артикули, ориентирани към чужбина предходната година, надмина приноса от 3,2 % на целия селскостопански бранш, засилвайки смисъла на първокласния бранш за комерсиалния баланс на Франция.

LVMH се трансформира в една от най-разпознаваемите компании на Франция в интернационален проект, произвеждайки по-голямата част от стоките си във Франция или Италия, с цел да поддържа качеството, което й разрешава да ръководи премиум цени. Съединени американски щати съставляват една четвърт от продажбите през последното тримесечие, до момента в който Азия съставлява малко под 40 %.

„ Мина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР