Глобалната търсачка Google класира най-търсените думи по категории. Оказва се,

...
Глобалната търсачка Google класира най-търсените думи по категории. Оказва се,
Коментари Харесай

Уитни Хюстън и ураганът Санди са най-търсените думи в Google през 2012 година

Глобалната търсачка Гугъл класира най-търсените думи по категории. Оказва се, че най-търсената дума през 2012 година е Уитни Хюстън, която умря през миналата година. Поп иконата заема първото място и в най-търсените хора през годината.

Веднага след Хюстън, най-търсен е шлагерът на южнокорейския реализатор Psy - Gangam Style. Видето е и най-гледаното и в YouTube. Безспорният шлагер се трансформира в една от най-танцувалните песни в международен мащаб, като даже стана шеговита част от предизборната акция на Обама и Ромни в Съединени американски щати.

Трето място в търсачката е ураганът Санди, който връхлетя Съединени американски щати през октомври. Санди е едно от мощните бедстия в Северна Америка, което удари източното крайбрежие на Съединени американски щати с ветрове със скорост 130 км/ч., предизвиквайки евакуации, прекъсване на превоза и даже спиране на акцията за президентските избори. Ураганът се подрежда като номер едно в търсените събития за 2012 година. Освен Санди, измежду търсените събития са олимпийските игри и голите фотоси на херцогинята Кеймбридж Кейт Мидълтън. Тя е и най-търсеният човек в Гугъл, незабавно след Уитни Хюстън и преди Аманда Тод.

Най-много фотоси в световната търсачка са търсени на пердах групата One Direction, следвани от актрисата и певица Селена Гомез. Най-голям интерес през годината е имало към филмите " Игрите на глада ", " Скайфол " и " Прометей ". 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР