Глобалната инициатива на президента Клинтън стартира през 2005 г. Между

...
Глобалната инициатива на президента Клинтън стартира през 2005 г. Между
Коментари Харесай

Глобалната инициатива на президента Клинтън се радва на голям интерес

Глобалната самодейност на президента Клинтън започва през 2005 година Между учредителите е Председателят на фирмената група на Търговска Лига – Тихомир Каменов, който получава персонална покана да се причисли към водещите бизнес организации, държавни глави, нобелови лауреати и неправителствени водачи, оповестява " Дарик ".

До през днешния ден членовете на самодейността са осъществили повече от 3700 плана, трансформирали живота на над 435 милиона души допълнително от 180 страни.

Тази година, за първи път след 2016 година, Глобалната самодейност събира в Ню Йорк над 1800 участници. Обсъждат се дейности за решение на рецесиите с бежанците, климатичните промени, еднакъв достъп до опазване на здравето, стопански напредък и други.



Сред водещите имена са доктор Тедрос Гебрейесус - СЗО, Ерик Адамс - кмет на Ню Йорк, Лари Финк – изпълнителен шеф на мултинационална компания за капиталов мениджмънт, Малала Юзафзай – нобелов лауреат, губернатори, министри, държавни секретари, представители на академичничната общественост и звезди.   

В речта си по време на откриването на форума, Клинтън уточни, че обществото е жадно да споделя хрумвания и работи дружно за реализиране на световни цели.

Участниците са отдадени на разнообразни планове, с цел да подобрят живота в сферите на екологията, опазването на здравето и образованието.

Посветени на публични дела, фирмите на българския бизнесмен съумяват да трансформират обществото и в мощно конкурентна среда работят за повишение качеството на здравните услуги и удължение на живота посредством възстановяване достъпа до високотехнологично опазване на здравето на българските пациенти.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР