Глен Гордън Карон заяви, че макар приятелят му Брус Уилис

...
Глен Гордън Карон заяви, че макар приятелят му Брус Уилис
Коментари Харесай

Създателят на сериала Лунна светлина: Брус Уилис все още си е Брус, въпреки че вече не говори

Глен Гордън Карон съобщи, че въпреки приятелят му Брус Уилис към този момент да не може да поддържа връзка по същите способи, той знае, че Уилис е благополучен от обстоятелството, че сериалът му " Moonlighting " най-сетне ще се появи в стрийминг платформа.


Карон, който е основател на сериала, в който Уилис взе участие през 80-те години на предишния век, беседва с „ New York Post “ за своя другар, който по думите му се пробва да вижда почти един път месечно.

" Знам, че той е в действителност благополучен, че сериалът ще бъде наличен за хората ", сподели Карон.

" Лунна светлина ", обичаният на милиони фенове сантиментален комедиен сериал с присъединяване на Уилис и Сибил Шепърд в ролята на частни детективи, към този момент се излъчва в Hulu.

" Процесът [по стартирането на " Лунна светлина " в Hulu] лиши много време, а заболяването на Брус е прогресивна, тъй че съумях да поддържам връзка с него, преди заболяването да го направи толкоз некомуникативен, колкото е в този момент, за вярата да върна сериала пред хората ", сподели Карон. " Знам, че това значи доста за него ".

Миналата година беше оповестено, че Уилис ще се отдръпна от кариерата си заради проблеми с когнитивните функционалности. Оттогава той е диагностициран с фронтотемпорална деменция (ФТД), която е прогресивно заболяване на мозъка.

Част от нещастието на диагнозата на Уилис, споделя неговият другар е, чековарната болест надали е поразявала " някой, който е обичал повече насладата от живота от Уилис “./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР