Гледайки всичко, което се случва наоколо, мнозина си задават въпрос

...
Гледайки всичко, което се случва наоколо, мнозина си задават въпрос
Коментари Харесай

Основната причина в страната да е такъв бардак

 детска-пързалка-в=локва

Гледайки всичко, което се случва в близост, мнозина си задават въпрос какво се случва: да не участваме в някой опит? Или пък в скрит план, по-страшен от „ Ран-Ът “? И аз все по-често обмислям по въпроса и ще го обясня с образец от личния ми живот:

Един мой прочут се устроил на работа в рекламна организация. Шефът на организацията се славел с родството си с един министър, поръчките се изсипвали като от рога на изобилието. Заплатата била добра и хората си стоели на местата.

Моят прочут незабавно го причислили към екип, снимащ рекламен видео клип. За фотоси имало единствено три дни, всички работи на бързи обороти, а пък шефът им, излизащ в отпуска, на сбогуване споделил загадъчната имитация:

– Не забравяйте за кафето.

И липсващ.

Народът си блъскал главата. В одобрения вид на сюжета нямало кафе! Ама никакво! Но контакт с поръчителя поддържал единствено шефът. Служителите трескаво обсъждали къде в клипа да слагат кафе и в какъв тип: кой персонаж да пие кафе? На масата му ли да има кафе? На героинята ли да налива кафе?

Пикантността била в това, че рекламата била на газирана напитка.

Моят прочут смело предложил просто да се позвъни на шефа и да го попитат. Другите погледнали на его като на глупак. Та той е в ОТПУСКА!

В последна сметка решили да останат през нощта и да доснимат три вероятни разновидността? Артистите били срещу, само че ги притиснали.

Виждайки това, познатият ми набрал номера на шефа и обяснил, че кафето не се вписва в клипа.

– Глупаци ли сте, какви сте? Кафето в офиса свърши, дано секретарката да купи – споделил шефът и атворил слушалката.

След това на моя прочут почнали да му викат „ Храбрият шивач “.

Връщайки се от отпуската и научавайки детайлностите, шефът дълго се смял. А след това под благовиден претекст уволнил шивача. Тъпанар.

Така че, съгласно мен, казусът е, че всички храбри шивачи от дълго време са уволнени. Питайте някого.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР