Гледах тази пошла практика да се купуват гласове. И двата

...
Гледах тази пошла практика да се купуват гласове. И двата
Коментари Харесай

Ахмед Башев: В началото на кампанията един глас струваше 50 лева, а в края – 150

Гледах тази пошла процедура да се купуват гласове. И двата щаба купуваха гласове на кг. Жандармерията и полицията дойдоха в Гърмен, когато към този момент всичко беше завършило. В началото на акцията един глас струваше 50 лв., а в края – 150 на глас. Това описа пред БТВ някогашният кмет на Гърмен Ахмед Башев, който бе задържан по съмнения за търговия с гласове, написа Novini.bg.

``
реклама

По думите му, с цел да се заинтересува основният прокурор от него демонстрира, че очевидно е забавна персона.

„ В колата ми имаше 2000 лв. и празни бюлетини от първия тур, с които правехме пропаганда. Парите бяха останали в колата, тъй като със брачната половинка ми ходихме денем на пазар. Темата за изборите не стоеше, тъй като те за мен завършиха още на първия тур. Аз бях изнемощял от конкуренцията “, разясни той.

" За съперниците ми това беше война. За мен те не бяха врагове, а политически съперници “, оплака се някогашният кмет на община Гърмен.

Според него хората го почитат. „ Харесват ме. Ходя по селата. Дори в кв. „ Кремиковци “ ромите бяха дали своят вот за мен без да са им предлагани пари “, разкри Башев.

Той даде съвет на наследника си на поста, да се отърси от кърлежите, които в този момент били до спечелилия, както преди до него.

„ Сега ще осъждам моята страна до дупка, стига да имам опция “, закани се Ахмед Башев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР