Глазгоу. Селекционерът на Швеция Яне Андерсон бе съкрушен след загубата

...
Глазгоу. Селекционерът на Швеция Яне Андерсон бе съкрушен след загубата
Коментари Харесай

Яне Андерсон: Всичко хубаво, което изградихме заедно, свърши

Глазгоу. Селекционерът на Швеция Яне Андерсон бе сломен след загубата с 1:2 от Украйна на 1/8-финала на Евро 2020 и отпадането на отбора му от шампионата. Още по-тежко бе, че това се случи с гол в добавеното време на второто продължение на мача, на секунди от идните дузпи.

“Изиграхме много добър мач. През второто полувреме имахме късмет да решим всичко, само че мачът влезе в продължения, а след аления картон главно се защитавахме. Представихме се добре, по тази причина е още по-неприятно. Най-тежкото чувство във футбола е да загубиш толкоз покрай края ”, съобщи Андерсон.

“След мача всички бяхме разочаровани и умълчани. Каквото и да кажа на играчите, нищо няма да им помогне. Само времето ще излекува тази рана. Това беше брутално ”, сподели още експертът.

“Тази вечер летим за у дома и ще се разделим на следващия ден. Изведнъж всичко хубаво, което изградихме дружно, свърши. Бяхме покрай реализиране на нещо доста хубаво. Напускаме с високо вдигнати глави, тъй като тимът не бе минавал групите от 2004 година насам ”, приключи Андерсон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР