Главният заподозрян за убийството на 14-годишно момиче в Република Северна

...
Главният заподозрян за убийството на 14-годишно момиче в Република Северна
Коментари Харесай

Издирван за убийството на дете в РСМ се укрива в България

Главният обвинен за убийството на 14-годишно момиче в Република Северна Македония е избягал първо в Белград, а по-късно в България. Това съобщи министърът на вътрешните работи на РСМ Оливер Спасовски на конференция, на която са показани всички детайлности към бруталното ликвидиране в Северна Македония, съобщи MaxFax.

Ваня Джорчевска беше оповестена за търсене и по-късно открита мъртва, с вързани ръце и крайници. От прокуратурата в РСМ оповестиха, че момичето е били отвлечено за изнудване. В закононарушението евентуално е забъркан бащата.

Оливер Спасовски съобщи, че претекстът за отвличането и убийството на малолетната Ваня Джорчевска е персонален интерес и че член на фамилията е забъркан в това закононарушение като уредник за изнудване на майката за пари.

Петима са обвинени, трима са с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", един човек е отвън страната, а бащата е арестуван и се разпитва.

Главният извършител Люпчо Палевски-Палчо, водач на дребна политическа партия, е избягал в България.

" Лицето е тръгнало с автомобил дружно с юриста си към Белград, Сърбия. Оттам на идващия ден се е отправил за България ", е съобщил Спасовски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР