Главният треньор на националния отбор по плуване Кристиян Минковски е

...
Главният треньор на националния отбор по плуване Кристиян Минковски е
Коментари Харесай

Треньорът хвали плувците ни

Главният треньор на националния тим по плуване Кристиян Минковски е удовлетворен от формата на най-хубавите ни плувци и чака мощни резултати на идното Държавно лично-отборно състезание в дребен басейн в Бургас.  718 състезатели от 61 клуба са декларирали присъединяване в шампионата в 25-метров басейн. Надпреварата ще се организира от 22 до 26 ноември в Бургас. 

Националният ни тим по плуване организира едномесечен подготвителен лагер в плувен комплекс " Парк Арена ОЗК ", като някои от състезателите се приготвят за Европейското състезание в дребен басейн в Букурещ, Румъния от 5 до 10 декември. 

" Много съм удовлетворен от формата, която демонстрират най-хубавите ни плувци. В продължение на месец работихме за това те да бъдат оптимално готови за идните надпревари. Доказахме, че нашите спортисти са на доста високо равнище. Младите демонстрират израстване с всяко съревнование и това ще си проличи още по време на Държавното състезание в 25-метров басейн ", сподели основният треньор на националния тим Кристиян Минковски, представен от Българска федерация по плувни спортове.

Той изрече признателност от името на Българската федерация плувни спортове към екипа на " Парк Арена ОЗК " и Община Бургас за предоставените перфекни условия за подготовка на националите ни по време на лагера, както и към локалните клубове за съдействието при организацията на подготвителния развой.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР