Главният технически директор на Meta Platforms Андрю Босуърт заяви в

...
Главният технически директор на Meta Platforms Андрю Босуърт заяви в
Коментари Харесай

Meta ще продава изкуствен интелект за създаване на реклами

Главният механически шеф на Meta Platforms Андрю Босуърт съобщи в сряда, че софтуерният колос възнамерява да пусне в комерсиалната мрежа своя генеративен изкуствен интелект (ИИ или AI) до края на годината и акцентира, че компанията ще се концентрира върху потреблението на технологията за основаване на реклами.

В изявление за Nikkei Asia Босуърт съобщи, че продуктът ще може да спести на хората " доста време и пари ", защото те ще могат да изискат от ИИ: " Направи изображения за моята компания, които работят за разнообразни аудитории ", цитира БНР.

Въпреки че доста софтуерни компании основават сходни AI артикули, Андрю Босуърт упорства, че Meta се усеща убеден, че неговият е на " самата предна линия ", защото " много от технологиите, които са в създаването на огромни езикови модели, са въведени от нашите екипи ".

През февруари тази година Meta сътвори ново звено, което е отдадено на създаването на артикули от " най-високо равнище ", фокусирани върху генеративния изкуствен интелект.

Генеративният изкуствен интелект е подвид на изкуствения разсъдък, като той освен интерпретира информация, само че и основава автентично наличие. Генериращият ИИ съчетава силата на машинното образование, дълбокото образование и изкуствения разсъдък, с цел да основава текст, видео, аудио, код и изображения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР