Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира пред bTV ,

...
Главният секретар на МВР Младен Маринов коментира пред bTV ,
Коментари Харесай

Младен Маринов с още подробности за шесторното убийство

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разяснява пред bTV, че самоубилият се Росен Ангелов, който полицията уточни като причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър е желал да заличи напълно умишлено всички вероятни следи, които водят към него, откакто е умъртвил Кети.
Маринов повтори, че претекстът на Ангелов е с изключение на връзката му с Кети и фактът, че той е имал желание да ограби едно от жилищата, в което тя е чистила, и да я вкара като суъчастник. Това я е предиздвикало да го отхвърли.

„ От следствието имаме информация, че тя е избягвала срещи с него. Росен ѝ е предал нейни неща посредством медиатор. На 31 декември срещата сред тях е протекла доста бързо. Най-вероятно Кети е тръгнала да бяга, защото е убита в тил с 3 патрона и още един надзорен изстрел в главата. Той е желал да заличи напълно умишлено всички вероятни следи, които водят към него ”, изясни Младен Маринов.

„ Убийството не е станало на мястото, където открихме натрупа на Кети. След като е направил убийството на Кети, се е върнал в помещението, което е обитавал, преоблякъл се е и по-късно е възнамерявал дейностите във връзка с фамилията ”, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ След като е направил закононарушението в къщата, Ангелов е взел фамилния автомобил, взел е тялото на Кети и в направил опит да го скрие допустимо най-далеч, с цел да затрудни следствието, а може би и да го наведе към версия, че причинител е Кети, след което е избягала ”, добави той.
Източник: btv.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР