Главният секретар на МВР Живко Коцев обясни . В позиция

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев обясни . В позиция
Коментари Харесай

Живко Коцев обясни защо напуска системата на МВР

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев изясни . В позиция на уеб страницата на ведомството Коцев разяснява, че съществено е обмислял този ход през последните няколко седмици, защото счита, че е вложил " задоволително сили и сила в работата в услуга на обществото ".

Живко Коцев прецизира, че ще продължи развиването си в друга социална сфера.

По-рано през днешния ден упрекна вътрешния министър Калин Стоянов, че е подлагал на напън основния секретар на Министерство на вътрешните работи. , а самият Живко Коцев споделя, че желае да предотврати " непотребни спекулации и внушения " по отношение на него и министерството.

Ето и цялата му позиция:

" Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи сътрудници,

Обръщам се към Вас с цялото си почитание и с цел да предотвратя непотребни спекулации и внушения по отношение на мен и Министерството на вътрешните работи.

През последните седмици мислих съществено дали да приключа професионалния си път в системата на Министерство на вътрешните работи. Направих равносметка на постигнатото, триумфите и несгодите. Прецених, че съм вложил задоволително сили и сила в работата в услуга на обществото. За мен върховенството на Закона, спазването на реда и разпоредбите са идея, която би трябвало да припознае всеки чиновник в правоохранителната система.

Професионалната ми биография досега е обвързвана напълно с Министерство на вътрешните работи. В този смисъл решението ми е мъчно. В същото време е елементарно, тъй като напълно почива на вътрешното ми разбиране. Ще продължа реализацията си в друга сфера на публичния живот.

На хилядите почтени служители на реда, пожарникари и спасители благодаря от цялото си сърце за дългогодишната ни взаимна работа. Знам какъв брой е мъчно в комплицирана конюнктура да запазите мотивацията и силата си.

Пожелавам Ви здраве, храброст и увереност. Поклон пред ежедневния Ви неотклонен труд! Нека триумфът постоянно съпътства всички сегашни и бъдещи чиновници на Министерство на вътрешните работи! "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР