Главният секретар на МВР Живко Коцев излезе в болничен след

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев излезе в болничен след
Коментари Харесай

След разразилия се скандал: Живко Коцев излиза в болничен

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев излезе в болничен след разразилия се скандал, написа " Фокус ", като се базира на свои източници в Министерство на вътрешните работи.

Това се случва в първия работен ден, откакто в мрежата излязоха фрагменти, на които са снимани основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, някогашният вътрешен министър и в този момент народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков с обвинените за ОПГ, дружно с шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова - Стефан и Мартин Димитрови. 

Снимките демонстрират основните действащи лица в неофициална конюнктура. На една от тях основният секретар на вътрешното ведомство, който хвърли оставка, а след това я оттгели, театралничи със безценен часовник. На фрагмента, сниман на задната седалка на автомобил, Коцев е в компанията на някогашния министър на туризма Николина Ангелкова. Друг демонстрира двамата в компанията на Стефан Димитров на летище София. 

Снимките  излязоха часове, откакто в правосъдна зала бяха разкрити от съдията и прокуратурата СРС-та и свидетелски показания, които уличават оставената в ареста Банкова във връзки със Стефан Димитров и татко му, които са посочени за близки на оповестения за търсене Никола Николов, по прякор Паскал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР