Главният редактор на изданието France Football, което организира Златната топка“,

...
Главният редактор на изданието France Football, което организира Златната топка“,
Коментари Харесай

Гласовете за Златната топка са много близки, разкриха организаторите

Главният редактор на изданието France Football, което провежда „ Златната топка “, Винсент Гарсия разкри, че конкуренцията за по този начин мечтаната премия е доста оспорвана тази година.

Както оповестява Фабрицио Романо, Лионел Меси е огромният любимец за спечелването на премията. Аржентинецът завоюва Световното състезание в края на предходната година.

Меси обаче не е единственият състезател в конкуренцията. Ерлинг Халанд завоюва требъл в дебютния си сезон с Манчестър Сити, като в същото време счупи върха за най-вече голове в една акция във Висшата лига. Очаква се тройката да се добави от капитана на Франция Килиан Мбапе, който като Меси блесна на Световното състезание в Катар, като приключи като голмайстор и означи хеттрик във финала.

Гарсия сподели пред Téléfoot, че конкуренцията за Златната топка е „ доста, доста близка “ тази година. Той добави, че главният аршин е самостоятелното показване, до момента в който груповото такова остава на назад във времето.

" Le deuxième critère pour le Ballon d'Or, c'est la performance collective "

Vincent Garcia, rédacteur en chef de France Football, explique le deuxième critère pour le Ballon d'Or. Et pour Pirès et Giuly, à ce niveau, Haaland mérite ce titre individuel suprême ()
— Téléfoot (@telefoot_TF1)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР