Главният редактор на Bild, най-големият таблоид в Германия, беше уволнен

...
Главният редактор на Bild, най-големият таблоид в Германия, беше уволнен
Коментари Харесай

Уволниха главния редактор на Bild, повишил любовницата си

Главният редактор на Bild, най-големият таблоид в Германия, беше уволнен в понеделник след отчет на New York Times за обвинявания, че се е държал несъответстващо със служителки, написа европейската редакция на.

Уволнението идва, откакто Ню Йорк Таймс заяви, че Райхелт е повишил младши чиновник на високопоставена работа, до момента в който е имал връзка с нея. Райхелт е споделил на служителката през ноември 2016 година, че „ в случай че схванат, че имам връзка със стажант, ще изгубя работата си “, оповестява NYT, базирайки се на дубликат от показанията на служителя пред следователи от адвокатска адвокатска фирма нает от Axel Springer като част от вътрешна инспекция за държанието на Райхелт.

Райхелт отхвърли корист с властта си.

В изказване на медийния колос Axel Springer, който има Bild (и също има POLITICO) се показва, че Райхелт „ не съумя да поддържа ясна граница сред частни и професионални въпроси “ и също по този начин „ беше неоткровен “ към изпълнителния съвет на компанията в това отношение.

Неговият заместител отпред на Bild е Йоханес Бойе, основен редактор на Welt Am Sonntag, различен вестник, благосъстоятелност на Axel Springer.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР