Главният прокурор Сотир Цацаров отрече слуховете, че ще продължи кариерата

...
Главният прокурор Сотир Цацаров отрече слуховете, че ще продължи кариерата
Коментари Харесай

Главният прокурор: Имам живот и след мандата ми

Главният прокурор Сотир Цацаров отхвърли слуховете, че ще продължи кариерата си като парламентарен арбитър. " Имам живот и след мандата ми на основен прокурор, само че няма да ставан парламентарен арбитър ", изясни в коридорите на Народното събрание Сотир Цацаров. 

" За да може да говорите за номинация, би трябвало да имате преди всичко надлежно предложение. За да имате предложение, би трябвало това предложение да бъде премислено. За да обмислите едно такова предложение, би трябвало да се даде ясна сметка на доста обстоятелства и условия, в това число и това какъв брой е редно към края на мандата си, само че не 3-4 или 5 месеца преди края, а към година и половина, основният прокурор да си тръгне " , разяснява Цацаров. 

Той означи, че не желае да разяснява клюки и напомни, че мандатът не е смисълът на живота му. " Моят живот, моите другари, моето семейство, моята кариера - т я не свършва с мандата . За всеки настава края на мандата. Вечни хора няма, но да си мислиш че животът ти е мандатът, това значи да си сгрешен. Животът ми не е мандатът. Имам живот и след мандатът ми " , безапелационен бе основният прокурор. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР