Главният прокурор ще бъде свален до края на тази година.

...
Главният прокурор ще бъде свален до края на тази година.
Коментари Харесай

Астроложка: Гешев пада до една година

" Главният прокурор ще бъде свален до края на тази година. Гешев и Сарафов няма да се схванат. В момента и двамата са неуместни на прокуратурата. " Това сочат звездите на приключилата Академията по астрология в Москва българка Йорданка Игнатова. Известната астроложка изготви особено за " България Днес " звездна карта на сагата Гешев-Сарафов.

Говорещата със звездите Игнатова изясни какво й сочи подредбата на небесните тела за по този начин нашумелия скандал, който сложи и казус в нашата история, сред обвинител номер 1 и зам. основния прокурор Борислав Сарафов, който е и началник на Националната следствена работа.

Цялата сага се заформи след атентата против Гешев. Тогава Сарафов сподели някои неща, които се оказаха не тъкмо по този начин. Беше забъркано фамилията на Гешев, сякаш са били в колата с него, но и това се оказа погрешно. Като цяло версиите за опита за нападение против обвинител номер 1 се разминаваха доста. Това разбуни духовете и скара Гешев и Сарафов, които сега взаимно си хвърлят " бомби " и обвинявания един на различен.

Сагата се изостри, откакто шестима прокурори желаеха предварителното освобождение на обвинител номер едно. демонстративно скъса своята оставка и отвърна на удара, като намеси имена на водещи партии и политици. Чуха се обвинявания за напън и опити за потулване на правосъдни каузи. Бяха посочени имената на Бойко Борисов и зам. основния прокурор Борислав Сарафов. Лидерът на ГЕРБ отхвърли всички обвинявания, а Сарафов съобщи, че се опасява за живота си и желае екстра защита. Сагата няма да завърши скоро, само че астроложката Игнатова изяснява пред " България Днес " за старта на епичния скандал.

" До този миг господин Сарафов беше в отбрана на господин Гешев, само че в този момент е срещу него. Виждаме есенциалните достолепия на планетата Марс, там, където е планетата Венера, която съставлява господин Сарафов, а това е планета в проваляне, в неприятна астрологична позиция. Дали господин Сарафов е в отбрана на партията ГЕРБ и за това застава против господин Гешев - твърдо НЕ ", приказват звездите на Игнатова.

" Да погледнем за спора Гешев-Сарафов. Между двамата не може да се реализира помирение и разрешаване на този спор. Скандалът е по отношение на работата и е на база казано - речено по отношение на опита за покушението против господин Гешев и дава изказване в негова отбрана, което се оказва погрешно ", споделя астроложката.

Игнатова разяснява, че сред двамата е имало сериозен устен спор на четири очи във връзка с следствието и оттова произлиза всичко. Гешев евентуално ще внесе искане за свалянето на Сарафов. Но първо ще се преглежда свалянето на Гешев и по-късно на Сарафов. При зам. основния прокурор може да има някакви промени след това. За прокуратурата сега и двамата са неуместни с този скандал, сочат звездите. Те вещаят също, че Сарафов надали ще стане основен прокурор.

Според небесните тела Гешев, който бе определен за основен прокурор на България на 18 декември 2019 година в 9,30 часа, е подложен на тази позиция от ръководещата по това време партия. Тогава на власт беше ГЕРБ.

" Сега небесните тела демонстрират, че точно партията, която е издигнала Гешев като основен прокурор, желае да го смъкна.

Според астроложката " е станал доста мощен, недостижим и неуместен. Той към този момент брани свои ползи, на свои доближени кръгове и държи в послушание с информация някогашните си политически другари, за което би трябвало да бъде отхвърлен. Виждаме планетата Юпитер в последните градуси на знака Овен, която се свързва с девети дом и правосъдните каузи са в неговото поле на хорара, т.е. Гешев задържа каузи. Досега това е било в полза на сегашните му съперници, само че в този момент това към този момент е бомба със закъснител, тъй като може да ги пусне в ход. "

Още от 2019 година, когато Гешев бе определен за основен прокурор, звездите в никакъв случай не са били благосклонни към него. Астрологичната карта демонстрира, че през цялото време звездите са били против него, което се изрази в брожения против основния прокурор както от опозицията, по този начин и от страна на елементарни жители. " Това ще продължи и даже ще се ускори ", вещае Игнатова.

Звездите сочат още, че в края на сагата е евентуално основният прокурор да замине при фамилията си в чужбина, като може да напусне и страната вечно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР