Главният прокурор на окръг Колумбия Брайън Л. Швалб съди Curbio,

...
Главният прокурор на окръг Колумбия Брайън Л. Швалб съди Curbio,
Коментари Харесай

окръг Колумбия съди компанията за обновяване на домове Curbio, казва, че хваща възрастни хора в капан на несправедливи договори

Главният прокурор на окръг Колумбия Брайън Л. Швалб съди Curbio, компания, която ремонтира домовете на притежателите, с цел да ги приготви за продажба, като твърди, че е ориентирана финансово възрастните хора в неравностойно състояние и ги хваща в клопката на контракти, толкоз неподходящи, че могат да доведат до финансов провал.

Curbio предлага възобновяване на домове за продажба, като разрешава на техните притежатели да отсрочат заплащането за услугите, до момента в който не продадат домовете си.

„ Подготовката на листване за пазара е огромна стъпка. Позволете ни да се погрижим за това вместо вас “, написа в уеб страницата на Curbio. Компанията също по този начин твърди в маркетингови материали, че домовете на нейните клиенти нормално прекарват по-малко дни на пазара спрямо други разгласи и че продавачите виждат огромна възвръщаемост на вложенията в нейните услуги за освежаване.

UnitedHealth съди за хипотетично потребление на AI за отвод на възрастни хора грижи за пациентите

Запор върху имущество

Но в реалност компанията държи запор върху парцела и надценява потребителите за незадоволителна работа, която постоянно лишава доста повече от обещаното, се твърди в делото.

„ За доста поданици на Вашингтон, изключително дълготрайно пребиваващи, домовете им са техен главен актив и затова главен източник на финансова непоклатимост “, сподели Швалб в изказване, разпространено от неговия офис в понеделник. „ Признавайки финансовото значение, което продажбата на фамилния дом може да има за жителите на окръга, Curbio се насочва към възрастните поданици с безсъвестна скица, която ги примамва с подправени обещания за бързи, висококачествени поправки, обещаващи да генерират нараснали продажни цени. В реалност Curbio слага в капан потребителите с експлоататорски контракти, които ги заплашват с финансов провал. "

Даниел Силър Тайлър, собственичка на жилище, която е заела услугите на Curbio, сподели, че опитът й при подготовката на дома й за продажба е бил засенчен от неприятните практики на Curbio. „ Със закъсненията на плана, незавършената или погрешно приключена работа, повишените цени и общата липса на угриженост за каквото и да било, с изключение на да изстисквам всяка стотинка от вас за работа, която не е подходяща; те трансфораха фантазията на фамилията ми да се преместим в новия ни дом в призрачен сън “, сподели тя в същото изказване.

Curbio отхвърли изказванията.

„ Категорично не сме съгласни с дейностите, подхванати през днешния ден. Не единствено, че изказванията, направени в жалбата, са неоснователни, само че те също рисуват подправен роман за Curbio и скъпите услуги, които предоставяме “, сподели компанията в изказване до CBS MoneyWatch.

Компанията настоя, че голямото болшинство от нейните 200 плана във Вашингтон, окръг Колумбия, са приключени и продадени без проблеми. Curbio сподели, че офисът на AG „ избра няколко изключения от позитивното прекарване, което доста от нашите клиенти са имали, рисувайки подправен роман, употребявайки няколко изолирани случая и общи пазарни данни за продавачи на домове за възрастни хора. “

Офисът на AG разказа опита на други някогашни клиенти на Curbio, в това число този на 86-годишна собственичка на жилище и нейния внук, които подписаха контракт за $57 640 за работа, която компанията пресметна, че ще отнеме 45 дни. Три месеца след изчислената времева рамка Curbio първо съобщи, че работата е свършена, а по-късно не съумя да отговори на недоволствата на клиентите, че работата или не е приключена, или не е приемлива.

След още три месеца месеци, Curbio записа залог на монтьор против парцела, с цел да заключи притежателя на жилището в контракта, макар изказванието на клиента, че работата е закъсняла и част от нея в никакъв случай не е била приключена, съгласно изказването на AG.

Искът има за цел да разгласи договорите на Curbio за оскъдни и неприложими, да попречи на компанията да наложи запори против парцели, върху които не е осъществена работа, и да събере компенсации, наред с други компенсации, за засегнатите клиенти.

< p> Офисът на Schwalb е първата правоприлагаща организация, която подхваща правни дейности против Curbio, която работи в цялата страна.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР