Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19

...
Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19
Коментари Харесай

Мащабна спецакция в гр. Девня и гр. Суворово, Иван Гешев е на място

Главният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във посети гр. Девня и гр. Суворово по отношение на провеждаща се в региона профилирана интервенция по противопоставяне на „ битовата престъпност “.

За момента са тествани 378 лица и 240 МПС. Задържани са 12 души, открити са 2 лица, оповестени за общодържавно търсене. Образувани са 2 досъдебни производства – едно за владеене на наркотични субстанции и едно за ръководство на МПС след приложимост на опиати.

Пълните резултати от дейностите на органите на полицията и прокуратурата ще бъдат систематизирани след приключването на интервенцията.

Иван Гешев: Имам врагове, с работата си засегнах хора с милиарди

По-рано Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във посети Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура - Варна, както и следствието, с цел да беседва персонално с магистратите и правосъдните чиновници.

Посещението в гр. Варна е част от обиколката на основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във в петте апелативни региона, с оглед осъществяване на целите на Република България за ограничение на стандартната престъпност, засягаща всички български жители, оповестяват от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР