Главният прокурор Иван Гешев посети нападнат и пребит възрастен мъж

...
Главният прокурор Иван Гешев посети нападнат и пребит възрастен мъж
Коментари Харесай

Гешев посети пребит и ограбен дядо

Главният прокурор Иван Гешев посети атакуван и пребит възрастен мъж в пловдивското село Трилистник, оповестиха от държавното обвиняване. 86-годишният е бил атакуван в къщата си от двама души, които са го удряли и са му взели 100 лева и персоналните документи. Нападателите са арестувани за по-малко от денонощие. Те са на 32 и 16 години. Арестувани са за 72 часа. И двамата имат предходни престъпни прояви. По-младият е осъдан условно за блудничество.

Официалната причина за визитата на Гешев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов в селото бе почнала след нападението полицейска акция против битовата престъпност. При интервенцията бяха арестувани шестима души.

Гешев се срещна и с кмета на селото Мирчо Петров. Той го похвали, че е посочил, че страната не е мащеха, а се грижи за хората.

" Това, че имаме изключително състояние и Министерство на вътрешните работи са ангажирани с доста други действия, не значи, че би трябвало да се спре да се работи. Когато има закононарушения, ще би трябвало да има реакция. Оправданието, че нямаш работа, не може да е опрощение да грабиш възрастните хора ", съобщи основният прокурор.

При срещата си с нападнатия 86-годишен дядо Гешев му даде обещание, че ограничения ще бъдат взети.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР