Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов публикува пост на стената

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов публикува пост на стената
Коментари Харесай

Стоилов се забърка в пореден скандал, само ЦСКА-София имал право да разгромява, всичко друго е съмнително

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов разгласява пост на стената си във " Facebook " след края на мача Дунав - Лудогорец, приключил с разгромна победа 5:0 за първенеца на България. Шефът на “червените” насочи следващия намек за съмнителелни мачове нещо, което прави всякога щом конкурентен тим на ЦСКА-София реализира изразителна победа. Той атакува Лудогорец, Верея и Дунав.

Според неговите думи излиза, че единствено отборът от “Армията” може да разгромява своите съперници. Стоилов е прочут с вулгарните си постове в обществената мрежа и всякога щом нещо не му допадне, сипе обиди и нелепи оправдания. Привържениците на футбола в България към този момент се оповестиха против Стоилов във форумите и обществените мрежи и приканиха ЦСКА-София да се разграничи от неговото държание, което не отговоря на сериозен клуб.

Припомняме, че откогато Стоилов се настани на “Армията” ЦСКА-София няма победа против Лудогорец. “Червените” са записали 3 загуби и два равни мача. Преди да пристигна в София Стоилов дълги години бе основен управител на Литекс и действаше по същия метод.

Ето какво написа шефът на “червените” в обществената мрежа:

" Горчиво за младоженците! Миналата година булката преди Европа беше Верейка, в този момент е Русенка! ", разяснява Стоилов.

В събота ЦСКА-София пък победи Витоша с 6:1 на стадион " Българска войска ". “Червените” записаха триумф с 6:2 над Ботев Пловдив. Във краткотрайното класиране " алените " и разградчани разделят второто място с по 13 точки, само че Лудогорец е с мач по-малко. Първи е Черно море с 14 пункта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР