Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори смята, че мачовете срещу

...
Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори смята, че мачовете срещу
Коментари Харесай

Аутори: Срещу Видеотон ни очаква труден мач

Главният управител на " Лудогорец " Пауло Аутори счита, че мачовете против унгарския " Видеотон " от втория прелиминарен кръг на Шампионската футболна лига на Европа, няма да са леки.

" Наблюдавахме двете срещи на " Видеотон " против " Дюделанж ". Нашият противник имаше усложнения с тима от Люксембург предния кръг. Смятам, че знаем задоволително за противника. Той също ни е разузнал ", добави бразилският експерт. Той е безапелационен, че сега го интересуват единствено идните дуели с клуба от Сехешфехервар, като изобщо не мисли за Малмьо и Клуж.

Пауло Аутори разгласи, че в тима няма контузени футболисти и всички ще са на линия за дуела през днешния ден. Именитият бразилски експерт разкри още, че възобновяване на вратаря Владислав Стоянов върви доста добре и не е надалеч моментът, в който той ще се върне в игра.

" Очаква ни сложен мач. В взаимозависимост от това по какъв начин ние ще играем, може мачът да стане по-малко сложен. Ние ще имаме нашата си тактика за нашия мач, уповавам се с качествата си футболистите да могат да я приложат по най-хубавия метод на терена. Искам да кажа, че това, което се случи в предходния стадий - не се случва непрекъснато във футбола, а точно да се печели с такива огромни резултати. Не е действителност в актуалния футбол. Ние ще работим върху това да се представим добре на терена и да не ни вкарат гола. Аз не мога да чакам такива огромни резултати, съперниците стават все по-трудни. Моето обръщение е ясно: чакам компликации. В момента нямаме контузени играчи, това значи, че тимът е добре квалифициран физически. Единственият, който тренира по самостоятелна стратегия е Горалски и се надяваме да се върне оптимално бързо на терена и да бъде подготвен за реванша в Унгария ".

Аутуори съобщи, че са създали разбор главно на мачовете в Европа, защото " Видеотон " е изпитал много проблеми и компликации против отбора от Люксембург. " За нас оттук насетне всички мачове имат основно значение. Ако този мач не го спечелим, няма да има смисъл да приказваме за идващия. Постоянно приказваме с играчите, че идващият мач е най-важният. За да минем напред, би трябвало да преодолеем първото затруднение. Между нашата фантазия и действителността имаме трудности, които би трябвало да преминем. И това вършим. На няма мач, който да не ни е приоритет. И значимото е да убедим играчите в това ", приключи Аутори.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР