Главният мениджър на говори преди мача на “червените” срещу от

...
Главният мениджър на говори преди мача на “червените” срещу от
Коментари Харесай

Балъков: ЦСКА е име, на което трябва да отговорим

Главният управител на приказва преди мача на “червените” против от петия кръг на efbet Лига.
" Паузата беше доста потребна. Много неща успяхме да свършим. Най-важното беше, че направихме някои ротации. Задълженията ми стават повече. ЦСКА е име, на което би трябвало да отговорим като игра, селекция и развиване на клуба. Пълномощията ми се уголемяват, би трябвало ми по-голямо успокоение, с цел да проучвам всичко. Данчо Юруков е един млад и перспективен треньор и му се дава цялостен картбланш да работи с тима и да влага своите хрумвания. Аз с каквото мога ще му оказвам помощ. Дискутираме всяка една обстановка ", стартира Балъков.

" Аз съм и двете. Главен управител в българския футбол не съществува. Ние сме го основали вътре в тима. В този миг е здравословно, тъй като основава по-добра подчиненост в клуба. Отборът е млад и за първи път в efbet Лига ", добави още той.

" Ние не сме в положение да подценяваме никого с тези резултати. Стъпили сме на земята, реалисти сме. Имаме три точки от три мач, а чакахме шест от последните два. След мача с Монтана следва. Това е дерби. Искаме да отговорим на името ЦСКА. Ние се опитваме да покажем на момчетата, че едно минимално разпределяне води до огромния проблем. Изпитахме го против Арда. Там би трябвало доста да се учим, тъй като логиката на психиката играе доста в един мач.

Ще ни би трябвало малко време, нов тим сме с нови състезатели. Ще би трябвало да имаме самообладание, взели сме си поука и се надявам в идващите четири кръга да се представим доста по-добре ", приключи Красимир Балъков. efbet Лига 5 кръг, неделя 13 септември  ЦСКА 1948 18:45предстои  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР