Главният изпълнителен директор на Уимбълдън - Сали Болтън, обяви, че

...
Главният изпълнителен директор на Уимбълдън - Сали Болтън, обяви, че
Коментари Харесай

Пускат Новак Джокович на Уимбълдън без ваксина

Главният изпълнителен шеф на Уимбълдън - Сали Болтън, разгласи, че международният номер 1 Новак Джокович ще може да вземе присъединяване в конкуренцията от Големия шлем, макар отхвърли си да се имунизира .

Сръбският тенисист пропусна Откритото състезание на Австралия през януари тази година точно поради имунизационния му COVID-19 статут.

Novak WILL be able to defend his title at Wimbledon this summer after organisers said that players unvaccinated against Covid-19 would be allowed to enter.
— City A.M. (@CityAM)
Освен това Новак Джокович беше заставен да се отдръпна от шампионатите в Индиън Уелс и Маями , защото американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите не позволиха сърбина да влезе в страната.

„ Установените условия не включват наложителна имунизация. Това няма да бъде изискване за присъединяване в Уимбълдън тази година “ , показа Сали Болтън.

Турнирът в Лондон ще се организира от 27 юни до 10 юли 2022 година На 20 април уредниците отхвърлиха на съветски и беларуски тенисисти да вземат участие в конкуренцията поради военната инвазия в Украйна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР