Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск отново успя да

...
Главният изпълнителен директор на Twitter Илон Мъск отново успя да
Коментари Харесай

The Cube: Мъск превръща Twitter в „свръхприложение за всичко“. Кои ще са новите неща?

Главният изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск още веднъж съумя да сътвори вест, която предизвика вълна от реакции на консуматори в обществените мрежи. Мъск съобщи, че Twitter ще се снабди с нови функционалности, измежду които в това число опцията да се организират аудио и видео диалози и да се изпращат криптирани известия.

Целта на спорния милиардер е да трансформира личната си обществена мрежа в " приложение за всичко ". Приложение, което потребителите могат да употребяват от диалози с непознати от другия завършек на света без даже да дават телефония си номер, до осъществяване на парични разплащания.

Стратегията за тази негова идея бе обрисувана още предходната година.

Ако казаното от Мъск в реалност се случи, то тогава Twitter ще придобие безусловно същите функционалности като Meta и Instagram, а това би означавало още по-голяма конкуренция в софтуерния свят и забавна борба сред фирмите.

Тази вест идва на фона на казаното от управлението на Twitter по-рано, че ще стартира унищожаване и архивиране на сметки, които не са били дейни в продължение на няколко години.

Както и започнахме - обещанието на Мъск провокира хиляди реакции. Някои консуматори обаче се питат по какъв начин ще действат тези нови функционалности и безвредно ли ще се правят? Какво ще вършат сметките с хиляди почитатели? Всеки ли ще бъде кадърен да се свърже с тях и не е ли това навлизане в персоналното пространство? Отговорите следва да разберем.

Междувременно Мъск към този момент пусна първата версия за изпращане на криптирани известия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР