Главният изпълнителен директор на Tesla, Илон Мъск, отправи важно предупреждение

...
Главният изпълнителен директор на Tesla, Илон Мъск, отправи важно предупреждение
Коментари Харесай

Мъск към служителите: Акциите ни ще се сринат, ако не контролираме разходите

Главният изпълнителен шеф на Tesla, Илон Мъск, насочи значимо предизвестие в имейл до чиновниците си, изпратен във вторник. В него той натъртва на нуждата от надзор на разноските, тъй че компанията да продължи да бележи облаги в идващите тримесечия, макар че акциите се търгуват на най-високите си равнища.

„ Инвеститорите ни дават огромен заем на доверие за бъдеща доходност, само че в случай че в даден миг стигнат до заключението, че това няма да се случи, акциите ни незабавно ще се смачкат като суфле под чук “, написа предприемачът в писмото, забелязано от CNBC.

Успоредно с идното си влизане в показателя S&P 500, Tesla строи два нови завода в щата Тексас и покрай немската столица Берлин. Компанията стартира и преустрояване на оборудванията си за боядисване, които са част от фабриката във Фремонт, щата Калифорния.

В имейла не са разказани проектите за бюджетиране на компанията. По-рано във връзка облагата за третото тримесечие Мъск означи пред анализатори и акционери, че се „ пробват да харчат парите с най-бърза скорост без да ги хабят “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР