Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла съобщи, че е

...
Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла съобщи, че е
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла е с положителен тест за коронавирус

Главният изпълнителен шеф на " Пфайзер " Алберт Бурла заяви, че е дал позитивна проба за КОВИД-19, само че е с доста леки признаци, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32010
Бурла е получил четири дози от имунизацията против новия ковид на " Пфайзер " и немския сътрудник на корпорацията " Бионтех ". 

" Убеден съм, че ще се възстановя бързо ", добавя Бурла в известието си в Туитър.

I would like to let you know that I have tested positive for. I am thankful to have received four doses of the Pfizer-BioNTech vaccine, and I am feeling well while experiencing very mild symptoms. I am isolating and have started a course of Paxlovid.
— Albert Bourla (@AlbertBourla)
Бурла, който е на 60 години, посочи, че е почнал курс на лекуване с препарата Паксловид на компанията и се е изолирал, като съблюдава всички защитни ограничения.

Напоследък няколко обществени персони дадоха позитивни проби за КОВИД-19, в това число президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и неговият основен медицински консултант доктор Антъни Фаучи.

Байдън прекара повече от две седмици в изолираност в Белия дом след два пристъпа на COVID-19, като се счита, че вторият случай е повторение, през което минават някои пациенти с КОВИД-19, които одобряват Паксловид.

Паксловид е антивирусно лекарство, което се употребява за лекуване на високорискови хора, като да вземем за пример възрастни пациенти, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР