Главният изпълнителен директор на компанията Дженсън Хуанг. не оповести цената

...
Главният изпълнителен директор на компанията Дженсън Хуанг. не оповести цената
Коментари Харесай

Nvidia представи 30 пъти по-бърз чип с изкуствен интелект

Главният изпълнителен шеф на компанията Дженсън Хуанг. не оповести цената на B200 " Blackwell ", само че сподели, че упованията на компанията са „ флагманския ” артикул да бъде употребен в облачни изчислителни услуги и в личните приложения с изкуствен интелект (ИИ) на съществени клиенти на Nvidia, в това число Amazon, Гугъл, Microsoft и OpenAI.

Новият чип с ИИ провокира утвърждението на професионалните кръгове. Някои от присъстващите на конференцията даже съпоставиха представянето му „ с ранните презентации на Стив Джобс ”.

Дженсън Хуанг показа и нови софтуерни принадлежности, оповестени като „ микроуслуги ”, наблягайки, че със своята по-добра успеваемост те улесняват бизнеса да включи ИИ-модели в работата си. Хуанг загатна още и нова линия чипове за коли на Nvidia, които разрешават включването на чатботи в ръководството им, както и нова серия чипове за хуманоидни роботи, които се появиха към него на сцената на конференцията.

Основана през 1993 година, Nvidia в началото създава компютърни чипове, които обработват графики, изключително за компютърни игри, а в този момент...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР