Главният изпълнителен директор на Huawei Ю Ченгдонг (Yu Chengdong) заяви,

...
Главният изпълнителен директор на Huawei Ю Ченгдонг (Yu Chengdong) заяви,
Коментари Харесай

Целта на Huawei: 200 милиона продадени смартфона през 2018-а

Главният изпълнителен шеф на Huawei Ю Ченгдонг (Yu Chengdong) съобщи, че Huawei Technologies Co Ltd има намерение да продаде 200 милиона смарт телефона в международен мащаб до края на тази година. По този метод Huawei се приближава до годишните продажби на Apple, които също възлизат на 200-210 милиона броя.

Ръководителят на Huawei Ю Ченгдонг сподели в изявление за ChinaDaily, че общата световна доставка на смарт телефони до края на годината ще надвиши 200 милиона екземпляра. През 2017 година китайската компания съумя да продаде 153 милиона бройки в целия свят.

Топ-мениджърът добави, че компанията обръща все по-голямо внимание на сгъваемите смарт телефони, първите модели от които ще излязат през 2019 година. „Необходими са смарт телефони с по-голям екран, тъй като развиването в цифровата сфера е все по-бързо и се постанова възприемането на повече информация. Но огромните смарт телефони не се побират в джобовете и наклонността е да се употребяват мобилни телефони със сгъваеми екрани“ – добави Ю.

Според пазарните изследвания на аналитичната компания International Data Corp, китайската Huawei има рекордно висок пазарен дял – 15,8% от международния пазар, който е по-висок от каузи на Apple за второто тримесечие на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР