Главният изпълнителен директор на Hinge настоя, че приложението за запознанства

...
Главният изпълнителен директор на Hinge настоя, че приложението за запознанства
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Hinge Джъстин Маклауд настоява, че приложението за запознанства няма „резултат за привлекателност“

Главният изпълнителен шеф на Hinge настоя, че приложението за запознанства няма „ резултат за прелест “ макар възходящите недоволства, че приложението за онлайн запознанства дава единствено поток от подравнени селекции.

В изявление за списание Fortune, споделено с YouTube, шефът на Hinge Джъстин Маклауд беше запитан за напора от консуматори, които се оплакват, че „ получават съвпадения с хора, с които не е наложително да се срещнат или да приказват в действителния живот “.

Интервюто се базира на трагичен човек, който сподели, че им се демонстрират претенденти, които „ наподобяват по този начин, като че ли са се промъкнали на земята “ в приложение, което „ е толкоз надълбоко фокусирано върху съвместимостта “.

Маклауд избегна директния отговор на въпроса с дълъг отговор, който сподели, че „ сватовството е мъчно “ и „ срещата е доста мъчно “.

„ Всъщност нямаме оценка за прелест “, най-после сподели Маклауд, добавяйки, че сходен модел би навредил на разширението на компанията.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР