Главният инспектор Вера Станхоуп може да умре в трагични сцени,

...
Главният инспектор Вера Станхоуп може да умре в трагични сцени,
Коментари Харесай

Смъртта на ITV Vera е „запечатана“ в сърцераздирателни последни епизоди, след като феновете забелязват огромна „улика“ по време на снимките

Главният контрольор Вера Станхоуп може да почине в трагични подиуми, с цел да означи края на драмата Vera на ITV.

Актрисата Бренда Блетин напуща ролята си на доста обичания воин след идващия сериал. Има единствено още два епизода от шоуто на ITV, като към момента не е доказано какво ще се случи - или по какъв начин ще приключи шоуто.

В изказване предходната седмица Бренда удостовери, че напуща ролята си и шоуто свършваше. Тя сподели: „ Работата върху Vera беше наслада от началото до края и ми е тъжно да ви кажа наздраве. Но съм толкоз горда с достиженията ни през последните четиринадесет години.

„ Ще бъда постоянно признателен на прелестната Ан Клийвс, която сътвори Вера, и на Илейн Колинс, която счете за уместно да ми избере ролята. Продуцентите, мечтаният актьорски състав и екипът бяха невероятни и ще ми липсват, само че няма да не помни големия им гений, другарството, смеха или добротата, които споделихме, нито другарството на хората от североизтока и нашите почитатели по целия свят. "

Посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР