Главният инспектор на Пентагона проучва действията, предприети от военните, за

...
Главният инспектор на Пентагона проучва действията, предприети от военните, за
Коментари Харесай

Главният инспектор на Пентагона проучва действията на военните с НЛО


Главният контрольор на Пентагона изследва дейностите, подхванати от военните , с цел да се оправят с множеството наблюдения на НЛО през последните години, които са нарушили военното въздушно пространство, написа " Политико ".

Разследването идва, когато Конгресът чака обществен отчет , който би трябвало да се появи идващия месец, от голям брой организации за национална сигурност по въпроса.

" Целта на тази оценка е да се дефинира степента, до която Министерството на защитата е подхванало дейности във връзка с неидентифицирани въздушни явления (UAP) ", написа Рандолф Стоун, асистент общоприет контрольор за оценки на космоса, разузнаването, инженерството и надзора, до ръководителите на военните клонове и други висши военни командири и началници на разузнаването.
 Централно разузнавателно управление на САЩ разсекрети файлове за НЛО
Централно разузнавателно управление на САЩ разсекрети файлове за НЛО

Безпрецедентен ход от разследващата организация

" Можем да преразгледаме задачата с напредването на оценката и ще разгледаме оферти от управлението за спомагателни или преразгледани цели ", добави тя.

Не е ясно кой е решил, че самостоятелният контролен орган на отдела би трябвало да поеме въпроса; офисът на IG не отговори незабавно на искане за коментар.

IG обичайно проверява изказвания за непозволени дейности или прави оценка по какъв начин Пентагонът и военните клонове се оправят с чувствителни или други политически натоварени въпроси . Той може да генерира свои следствия или постоянно да дава отговор на претенции от податели на сигнали, чиновници на Пентагона или членове на Конгреса.

Миналата година Пентагонът сътвори оперативна група за неидентифицирани въздушни явления, с цел да събира информация за наблюдения на НЛО и да изследва произхода им.
 US отчет разкрива детайлности за
US отчет разкрива детайлности за " мъчно обяснимо " НЛО

Докладът за НЛО би трябвало да бъде оповестен при започване на юни

Работната група играе съществена роля при съставянето на отчета за Конгреса . Говорител на работната група не отговори незабавно на искане за коментар по обособената оценка на IG.

Бивш върховен чиновник на разузнаването в Пентагона, който лобира в Конгреса да предприеме повече дейности по сходни наблюдения, съобщи, че присъединяване на IG е позитивна стъпка за принуждаване на военните да се заемат по-сериозно с казуса.

" Разглежда се по какъв начин е допустимо лимитираното военно въздушно пространство да бъде рутинно нарушавано в продължение на месеци и години и никой не е осведомен в Министерството на защитата или в Конгреса, цялостен неуспех на системата ", разяснява Кристофър Мелън, някогашен заместник-помощник-секретар на отбрана за разузнаването.
 Марко Рубио: НЛО прелита над американски военни бази
Марко Рубио: НЛО прелита над американски военни бази

Сенаторът от Флорида сподели, че чака отчет от ръководителите на разследващите служби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР