Главният директор на индийски AI startup е арестуван за предполагаемото

...
Главният директор на индийски AI startup е арестуван за предполагаемото
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на AI startup Сучана Сет е арестуван за убийството на 4-годишен син след открити останки от дете в багажа й: доклади

Главният шеф на индийски AI startup е задържан за хипотетичното ликвидиране на нейния 4-годишен остарял наследник, откакто останките на детето бяха открити в багажа й, се споделя в отчетите.

Сучана Сет, която управлява The Mindful AI Lab, беше арестувана в южния щат Карнатака в понеделник, откакто управляващите се свързаха с таксиметров водач, който я превозваше, и го помолиха да я заведе до най-близкото полицейско ръководство, оповестява Reuters, цитирайки чиновник на полицията в Гоа Пареш Найк.

Наик сподели, че Сет се е настанил в хотел в щата Гоа в събота, само че момчето е липсвало, когато тя е напуснала парцела в понеделник вечерта, съгласно Reuters.

Наик сподели на осведомителната организация, че личният състав по почистването на хотела е разкрил петна от кръв в стаята на Сет и е уведомил полицията.

„ Когато багажът й беше отворен, беше намерено мъртвото тяло на детето “, сподели началникът на полицията в Северен Гоа Нидхин Валса, представен от Ройтерс.

Обстоятелствата към предполаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР