Главният архитект на Варна Виктор Бузев обжалва заповедта на кмета

...
Главният архитект на Варна Виктор Бузев обжалва заповедта на кмета
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 25 април

Главният проектант на Варна Виктор Бузев апелира заповедта на кмета Иван Портних за краткотрайното си премахване от работа. Това оповестиха от Административния съд във Варна за Moreto.net.

22-годишно момиче от Провадия почина след тежка злополука във варненското село Бозвелийско, оповестяват от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Не е открит причинителят, който е напоил с нафта основата на две дървета в Морската градина, за който Moreto.net писа преди две седмици по сигнал на четец. Това излиза наяве от отговор на общинската администрация във връзка подаден сигнал за случилото се.

Moreto.net напомня, че убийството бе осъществено на 04 юли 2022 година в градинката на Археологическия музей. Престъплението е осъществено по изключително непосилен метод за убития, с особена свирепост и по хулигански подбуди.

Община Варна ще кандидатства за обезпечаване на безплатни средства, с които да се извърши ремонт, използване на ограничения за енергийна успеваемост и създаване на външен асансьор на постройката на Дом за възрастни хора „ Гергана “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР