Главният архитект на София - Здравко Здравков заяви пред БНТ,

...
Главният архитект на София - Здравко Здравков заяви пред БНТ,
Коментари Харесай

Главният архитект на София: Реконструкцията на Българска армия може да струва 40 милиона евро

Главният проектант на София - Здравко Здравков съобщи пред " Българска национална телевизия ", че сумата за реорганизация на стадион " Българска войска " може да доближи към 40 милиона евро.

" Издал съм виза за стадион " Българска войска " още през 2019 година. Към този миг от управлението на футболния клуб се създава документи, която следва да бъде импортирана в направление " Архитектура и градоустройство ". Проблемът е обвързван с метода на създаване на стадиона.

За нас е значимо планът да дава отговор на условията на подробния организационен проект и да се впише в обсега на оборудването. Такива са разпоредбите към подробния организационен проект. Новото оборудване като реорганизация би трябвало да се впише в границите на съществуващото.

Трябва да бъде в обсега на съществуващото оборудване. Дефиницията е реорганизация. Намерили сме формулата сред проектантите и притежателите, с цел да може този реконструиращ стадион да дава отговор на условията на УЕФА и ФИФА.

Едно такова оборудване не е по никакъв начин на ниска цена. Един подобен обект коства към две хиляди евро на седалка. Едно сходно оборудване може да доближи към 40 милиона евро. Важно е да се подсигурява, че този стадион, когато стартира неговото създаване, ще бъде и приключен. Разчитам, че след диалозите, които имахме, ще се намерят отговор на въпросите по какъв начин ще се обезпечи финансирането и по какъв начин ще се случат стъпките действително във времето ", сподели Здравков.
 Кери стартира с ЦСКА до края на седмицата
Кери стартира с ЦСКА до края на седмицата

На тима са предоставени съвършени терени и неприятното време не се отразява на подготовката им.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР