Главните действащи лица в звездния празник на Левски по случай

...
Главните действащи лица в звездния празник на Левски по случай
Коментари Харесай

Силни емоции и много спомени в Левски след празника на сините

Главните настоящи лица в звездния празник на Левски по случай 108 години от основаването на клуба показаха мощните си страсти, изпитани още веднъж на стадион „ Георги Аспарухов “.

Легендите завоюваха шоу мача сред „ Синя приказка I “ и „ Синя приказка II “ с 4:2.

Димитър Телкийски, Станислав Ангелов, Димитър Иванков от дузпа и Валери Домовчийски вкараха попаденията за популярния отбор на " сините ", който стигна четвъртфинал в Лига Европа и влезе в групите на Шампионската лига.

За носителите на Купата на България се разписаха Билал Бари и Радослав Цонев.

„ Аз бях извънредно благополучен да видя тези футболисти. Това е най-успешният тим в историята на Левски. Почти най-успешният, това е противоречиво. Но дълго време не се беше събирал. Смятам, че по-често би трябвало да има такива празници. Такива футболисти като тях заслужават имената им да стоят със златни букви в нашата история. Портретите им да са високо горе и всички, които идват след тях да се пробват да стигнат тяхното равнище “, показа актуалният треньор на Левски Станимир Стоилов.

Иво Ивков също показа позитивните си страсти след „ синия “ мач на стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Прекрасен ден беше, най-хубавият български празник на първо място за мен, който съответствува с левскарския рожден ден. Времето за празници свърши. Насладихме им се. Господ даде опция да имаме мотив за това – и купата, и всичко. Но ситуацията в клуба е такова, че да не можем да се отпуснем за по-дълъг интервал и да сме по-спокойни “, показа изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков.



Бившият състезател на „ сините “ Георги Иванов – Гонзо пожела на сегашния отбор на Левски да надмине достиженията на състава от „ Синя приказка I”.

„ Феновете към този момент изпитват наслаждение от това, което виждат на терена. Докато преди, преди да пристигна Мъри, без да желая да наскърбявам никого, единствено любовта водеше почитателите, а не играта на тима. Аз постоянно се усещам добре на „ Герена “, постоянно изпитвам наслаждение да видя остарели другари “, показа Георги Иванов – Гонзо.

Димитър Иванков също не скри усмивката си след звездния мач.

„ Стана прекрасен мач. Надявам се почитателите да са останали удовлетворени. Да видят позабравени футболисти от далечното и не толкоз далечното минало. Винаги е прелестно да се завърнеш на „ Герена “. Постарахме се да създадем едно шоу, да има ефикасност и да зарадваме почитателите най-много “, показа някогашния вратар на Левски.

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов – Пелето се върна в годините обратно, с цел да опише пред публицистите времето, прекарано по футболните терени.

„ Преди тъкмо 8 години на същата дата изиграх последния си формален мач против Лацио. За 100-годишнината и тогава стопирах с футбола. Страхотни страсти, доста положителни прекарвания. Народната обич отново се връща, което е хубаво “, сподели още Пелето.



Снимки: ПФК Левски

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР