Главната цел пред Русия е повишението на благосъстоянието и качеството

...
Главната цел пред Русия е повишението на благосъстоянието и качеството
Коментари Харесай

Путин: Нека във всеки дом има колкото се може повече щастие през новата 2022 г

Главната цел пред Русия е покачването на благосъстоянието и качеството на живот на жителите. Това заяви в новогодишното си обръщение към нацията съветския държавен глава Владимир Путин.

По думите му много проблеми остават нерешени, единствено че като цяло Русия честно е предходна през провокациите на отиващата си година.

" Най-важното е, че заедно преодолявахме компликациите на отминаващата година. Защитихме тези, които се оказаха в комплицирана конюнктура. Подкрепихме, на първо място, възрастните хора и семействата, в които порастват деца - бъдещето на Русия.

Твърдо и следващо отстоявахме националните си изгоди и сигурността на страната и жителите ".

Владимир Путин подчертава върху солидарността в борбата с пандемията от Covid и изрази поддръжката си за хората, изгубили роднини и близки.

Нека във всеки дом има колкото се може повече радостни събития. Нека се появяват нови фамилии, раждат се деца. Да порастват здрави и умни, почтени и свободни. Нека любовта бъде във всяко сърце и въодушевява всички нас да реализираме задачите си и да покорим най-големите висоти. В името на нашите близки и в името на нашата единствена, велика Родина.

Честита нова година благи другари! Честита Нова 2022 година!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР