Главчев е ярко политическо лице на ГЕРБ. Надявам се, че

...
Главчев е ярко политическо лице на ГЕРБ. Надявам се, че
Коментари Харесай

ПП-ДБ се притесниха, че Главчев нарекъл Калин Стоянов експерт

Главчев е блестящо политическо лице на ГЕРБ. Надявам се, че въпреки всичко ще се потвърди с съответни дейности и в действителност ще сформира кабинет, който да е равно далечен от политическите партии. Мен обаче ме тормозиха думите му за Калин Стоянов, че е специалист. В последните месеци Министерство на вътрешните работи прикрива информация по случая с „ Нотариуса “ и по „ Осемте джуджета “. Имаме доста въпроси към Калин Стоянов, на които не е дал отговор в последните два месеца. Затова ние сме срещу той да остане вътрешен министър и в служебното държавно управление. Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия националният представител от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

За неуспеха в договарянията за ротация депутатът от ПП-ДБ трансферира виновността на ГЕРБ, като изясни, че от партията на Борисов са поискали повече въздействие и повече министри в кабинета.

Той добави, че не са постигнали единодушие с ГЕРБ, тъй като от ПП-ДБ стигнали до „ сърцевината на паралелната страна “, визирайки службите за сигурност, регулаторите и правосъдната система.

ГЕРБ и Движение за права и свободи не желаят да се откажат от въздействието, което имат в тези три области. Този разказ, че поради министър сме отишли на избори, не е правилен. Те не желаеха да подпишат съглашение за това по кое време ще се случат промените. И след изборите отново няма да отстъпим от тези промени, безапелационен бе Арабаджиев.

Народният представител акцентира, че политически лица от ПП-ДБ няма да вземат участие в служебното държавно управление и добави, че е отговорност на Димитър Главчев да убеди обществото, че изборите ще бъдат почтени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР