Гласуването на руските президентски избори в чужбина ще приключи успешно,

...
Гласуването на руските президентски избори в чужбина ще приключи успешно,
Коментари Харесай

Захарова: На Запад има колосална съпротива срещу президентските избори в Русия

Гласуването на съветските президентски избори в чужбина ще завърши сполучливо, макар всички измами и колосалната опозиция на Запада. Това съобщи в специфичен коментар за ТАСС по отношение на президентските избори формалният представител на Министерство на външните работи Мария Захарова.

„ Нашите посолства, нашите генерални консулства работят на цялостен потенциал

– мога да ви уверя в това. Въпреки обстоятелството, че екипите в западните страни бяха понижени заради експулсирането на дипломати, което продължава и до през днешния ден – вие виждате какво направи Австрия ”, акцентира тя: „ За задграничните институции, несъмнено, главният ден е на следващия ден, неделя, само че ви убеждавам, без значение кой и какво прави, каквито и интриги да строи, ние ще свършим тази работа. ”

„ Всичко върви обикновено.

Разбира се, има колосална опозиция в тези страни с вражески режими, само че това няма да ни попречи да проведем избори. Цялата информация се разгласява в нашите сметки в обществените мрежи. Виждате фотоси, виждате фоторепортажи, виждате видеоклипове, виждате мнения на хора. Всичко това е жив, същински, откровен развой “, изясни още Захарова.

Според нея, без значение дали съветските дипломати би трябвало да работят в цялостен или стеснен брой в други страни по време на избори, задграничните организации през днешния ден работят на цялостен потенциал. с всички непрекъснато непознати институции “, добави Захарова.

На 13 март австрийското външно министерство съобщи, че се допуска, че двама дипломати от съветското посолство са направили дейности, несъвместими с дипломатическия им статут. Австрийската дипломатическа работа осведоми, че дипломатите би трябвало да изоставен Австрия до 20 март. Не бяха посочени съответни аргументи за експулсирането. Както по-рано съобщи съветското външно министерство, съветската страна изрично осъжда идната недружелюбна стъпка на Виена, „ отговорността за следствията от която е напълно на австрийските управляващи “. Москва акцентира, че ответните ограничения ще бъдат взети навреме.

 

Източник: ТАСС /Превод: SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР