Гласувах за София, в която всеки гражданин може и трябва

...
Гласувах за София, в която всеки гражданин може и трябва
Коментари Харесай

Григорова: Гласувах за град, освободен от властта на парите

Гласувах за София, в която всеки жител може и би трябвало да е чут. Надявам се, че разногласията за технологията не са засенчили концепциите и посланията на претендентите. Призовавам всеки да не се приема за глух очевидец на това, което се случва в живота му. Това съобщи Ваня Григорова, претендент за кмет на столицата, откакто упражни правото си на избор, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Ние сме участници в политиката, не статисти и в този момент би трябвало да покажем какво желаеме и какво не желаеме да се случва в София.

Гласувах за София, която би трябвало да е по-светъл и по-свободен град, освободен от властта на парите, град, където всеки се усеща вкъщи си. Град без елитни и неелитни учебни заведения, град без частни улици, хората дано да излязат и да покажат че хората са по-важни от машините, добави Григорова.

Очаквам да победя, не да отида на балотаж, сподели още тя. След 30 година власт на парите, хората към този момент би трябвало да се усетят показани, акцентира още Григорова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР