„Гласувах за решителен и смел човек за президент на България.

...
„Гласувах за решителен и смел човек за президент на България.
Коментари Харесай

Йотова: Гласувах за решителен и смел човек за президент на България

„ Гласувах за съдбоносен и самоуверен човек за президент на България. Гласувах за човек на дълга, за човек, посочил, че за него най-съществен е българският интерес тук, в страната, и на открито. Гласувах за това от на следващия ден президентската институция, дружно с очертаващото се болшинство в Народно събрание, уповавам се - и със устойчиво държавно управление. да отвори нова страница в историята на България. Нова за нейния разцвет и бъдеще, за нейното равноправно място в европейските структури, за това да има своя съдбоносен глас там, когато се дефинират политиките”. Това съобщи Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас.
„ Гласувах за това децата ни да се върнат от чужбина, да отглеждат тук децата си, да работят за България - това, което те пожелаха и предходната година на площадите на протеста”, сподели още тя, представена от Нова телевизия.
„ Гласувах за това да има съгласие сред институциите, да има общи цели и общи ползи, тъй че да работим всички за българските жители, без значение къде се намират те. Да работим по този начин, че беззаконието, корупцията и закононарушенията да бъдат минало и то да служи само и единствено за урок”, разяснява още Йотова. И прикани всички българи да гласоподават и да покажат, че техният глас значи нещо.

" Да покажем, че сме жители, а не жители по този начин, както някой беше решил, че можем да бъдем”, сподели вицепрезидентът.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР