Гласувах за промяната, за обикновените хора. За това техните проблеми

...
Гласувах за промяната, за обикновените хора. За това техните проблеми
Коментари Харесай

Мая Манолова: Гласувайте, днес е денят, в който всичко зависи от вашия глас

" Гласувах за смяната, за елементарните хора. За това техните проблеми да бъдат решавани незабавно. Политическата класа се занимава със себе си. Време е дневният ред на елементарните хора да бъде изведен напред. По-високи приходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова поддръжка за дребния бизнес, за родителите след рецесията ". Това съобщи откакто гласоподава през днешния ден. 

" Време е за смяна, която да стартира безусловно от на следващия ден. Да спрем рекета, корупцията. Парите да стигат до елементарните хора, до бизнеса, а освен до приятелския кръг ", добави тя. " Моето послание към всички жители е – гласувайте! Днес е решаващият ден, през днешния ден е денят, в който всичко зависи от вашия глас. Гласувайте за болшинство на почтените, за болшинство на смяната. За ръководство, което да се заеме с проблемите на елементарния човек, с цел да има смяна ", сподели още тя.
 На инцидентен принцип: Броят контролните разписки от машинния избор в над 1300 секции На инцидентен принцип: Броят контролните разписки от машинния избор в над 1300 секции
Да има броене на контролните разписки и подадените гласове от машинното гласоподаване в извадка от 1343 изборни секции в страната...

По думите ѝ на следващия ден ще бъде друго и България ще бъде друга. " Гласувайте за друга България, в която е преодолян застоят и ускорено се развива стопанската система. Гласувайте за себе си, за елементарните хора на България ", прикани Мая Манолова. Според нея ще има болшинство на смяната в идващия парламент и чака, че ще има държавно управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР